Yanmaz Akustik Sünger

Yanmaz akustik sünger, akustik yankı ses yalıtımı uygulamalarında duvar ve tavan akustik kaplama işlemi gerçekleştirilerek yapılır. Piramit sünger, yumurta sünger, labirent sünger, düz rulo sünger ve firexpan kauçuk sünger birer yanmaz akustik sünger modelidir. Poliüretan ham maddesinden sünger elde etmek istendiğinde içerisine özel malzemeler katılarak süngeri hiçbir şekilde alev almayacak şekilde üretmekteyiz.

Yanmaz Akustik Teknik Özellikleri

  • 100cm x 100cm ve 50cm x 50cm ebatlarında üretilebilir. Standart ebat 100cm x 100cm olanlardır.
  • Kendinden yapışkanlı üretilebilir.
  • Modeline göre kalınlıkları değişmektedir. İstediğiniz ürün detayı için resminin üzerine tıklayabilirsiniz.
  • Poliüretandan elde edilen süngerler siyah, melaminden elde edilen basotect sünger gri ve beyaz renktedir.
  • Yanmaz basotect sünger 50cm x 125cm üretilir.

Akustik Sünger Kullanım Alanları

Yanmaz akustik sünger, duvar ve tavanda olmak üzere çağrı merkezi, ofis, müzik odası, stüdyo, reji odası, hidrofor, jeneratör, makine dairesi, asansör dairesi, chiller soğutucu grubu ses yalıtımı ve izolasyonu uygulamalarında kullanılabilir. Alev almaz olduğu için olası bir ateşle temasında yangına sebebiyet vermediği için ısı seviyesi yüksek yerlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Akustik sünger modellerinin farklı olmasının sebebi sizin istediğiniz tasarımı elde etmeniz içindir. Piramit hariç ses yutum katsayıları aynıdır. Piramit sünger minimum oranda fazla etki gösterebilir.

Akustik Labirent Sünger Uygulama

Akustik sünger uygulaması nasıl yapılır ?
Kendinden yapışkanlı yanmaz akustik süngerlerimizde mevcuttur. Bu sayede uygulamaları kolaylıkla yapabilirsiniz. Arkasında bulunan yapışkan kağıdını çıkarıp süngeri istediğiniz kısma uygulayabilirsiniz. Bunun haricinde maliyeti azaltmak isterseniz akustik sünger yapıştırıcısı kullanarak uygulama yapılabilir. Rulo fırçası yardımı ile yapıştırıcıyı sesin yankı bulduğu noktaya sürüp ardından süngeri hafif baskı uygulayarak yapıştırmalısınız. Uygulamada düzeni konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız su terazisi veya lazer metre kullanmalısınız. Ayrıca yapıştırıcının kokusundan etkilenmemek için maske takmanız da fayda var.

akustik panel akustik kumaş panel ses yalıtım süngeri